Recording TV on PC - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2005, 02:51 PM   #31 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

sure no problem, its a great card and worth the money. If you have a digital or analog camcorder, you can hook it up to the card and transfer your home movies to cd or dvd. Just one more good feature.
__________________

__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-25-2005, 04:28 PM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 226
Default

I tried those other sites that AND_YOU_ARE suggested, but they are also out of the model. It seems as though the Leadtek TV2000 Deluxe Ed. has been discountinued.

Will the Leadtek,TV2000 Expert Ed. be sufficent for me to create a tivo-esque system? Does it come with the correct software?


Leadtek,TV2000 Expert Ed. :
http://www.newegg.com/app/viewProduc...122-180&depa=0
__________________

KornNut is offline  
Old 01-26-2005, 12:09 AM   #33 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

I have no idea, I'll have to look into it. Its too bad they discontinued the deluex edition.
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-26-2005, 12:46 AM   #34 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
Default

I wouldn't recommend the ATI All in Wonder card. I had 2 of them go bad on me before I decide to go with Hauppauge. You go to a car lot to get a car, a video card company to get a video card, and a TV Tuner card Company to get a TV tuner card. ATI makes poor quality TV Tuners in my opinion. You can't beat Hauppauge in my opinion. Here is a good one here!
TheRanger is offline  
Old 01-28-2005, 04:28 PM   #35 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 226
Default

I don't think the the expert edition will work out. On leadtek's webpage, it says that the expert edition is:

WinFast TV2000 XP Expert is your best personal digital video recorder with video editing & authoring. It is the smartest and most effective way of turning your PC into a high definition TV and FM entertainment center.

Meanwhile, the deluxe edition says:

WinFast TV2000 XP Deluxe is your best personal digital video recorder with video editing & authoring

So should I just look into other brands?
KornNut is offline  
Old 01-28-2005, 05:29 PM   #36 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Both of these sites have that card in stock

http://www.topmicrousa.com/32500230.html

http://store.yahoo.com/hoct12/lewitvxpde.html

I would still suggest this card over others.
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-28-2005, 06:18 PM   #37 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default

I just have on-board video and sound on my computer.
$200 Black Friday special eMachine.

My specs are 2.66 ghz Celeron D
and 512 mb of 3200 ram

Will that first LeadTek tuner work with this? The deluxe one... and since my audio and video are on-board will it lessen the quality? Thanks.
dbernie41 is offline  
Old 01-28-2005, 06:23 PM   #38 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default

Also, I just got directTV installed today. I can still record from that right?
dbernie41 is offline  
Old 01-28-2005, 06:32 PM   #39 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Yeah you can record from anything on a coax cable. Antena or cable or digital
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-28-2005, 06:47 PM   #40 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default

Do you know anything about if the quality will be effected because I just have onboard audio and video?
__________________

dbernie41 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.