recopying dvds - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2005, 09:39 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
Default recopying dvds

I used dvd shrink to rip dvds. when I try to burn from a previously ripped dvd, I find that the empty dvd doesnt have enough space to copy onto. I use the same blanks that I ripped to. Please help
__________________

Lew_B is offline  
Old 04-05-2005, 11:24 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

I hope this does not violate forum rules...
Look here... http://forums.afterdawn.com/ for help.
__________________

__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 04-06-2005, 02:42 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2,538
Default

I dont think it viloates the forum rules really, these tools may be typically somewhat illegal and hard to come by in the windows world, but they are readily available and open source in the unix world.
horndude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.