This really stumped me. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2005, 12:38 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Exclamation This really stumped me.

Ok i just bought a new case and put everything exept the ide cables and I connected all of the wires that go into the mobo and does the power sw go into the part that says sp-sw also when I try to turn it on it turns the leds and fans on for about half a second and turns off I'm really stumped on this one so anyhelp is apreciated. It's ethier a faulty PSU which is brandnew and came with case or It has to "charge". anything else would help me out.
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-06-2005, 12:42 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

check your mobo's manual

any psu that comes with a case isn't very good so you should try to replace it (could it be that a weak psu can't power up ur system?)
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-06-2005, 12:51 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

Well it came with the case so right now all I'm running is the fans and that won't start why would I want to check my mobo manual?The psu is a raidmax 450 watt and the other one I got is a antec 350 watt but I don't think that that would be sufficiant.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-06-2005, 12:53 AM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

350 will pull what you're doing, no sweat.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 04-06-2005, 01:00 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default

umm, check that you have the reset and power connectors in the right places. If you dont have that right, the PC will not start.
espeed is offline  
Old 04-06-2005, 01:04 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

well yea does the power connector go to the one that says sp-sw if so then I got it also i noticed if I put it like halfway with my old antec then it'll BARELY work at halfway like the front light will blink and the fan I connected it to would run REALLY slow.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-06-2005, 01:06 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

also the old one is a 300 watt
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-06-2005, 01:06 AM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

also I'll post pics tomarrow and a little movie of what It'll do. I really need help on this.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-06-2005, 01:11 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default

your power connector needs to be facing the correct way as well, try turning it around, it is quite critical.
espeed is offline  
Old 04-06-2005, 01:43 AM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

antec > raidmax anyday
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.