Really low 3dmark scores - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2004, 06:07 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 29

........and you've tried to complete uninstall it?

As in, uninstall, shut down machine, bring it back up and try a reinstall. Then run the program again?

What version of Windows are you on?

natattack is offline  
Old 04-16-2004, 07:19 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 23

I am so dumb... I simply had to disable vsync in the drivers and I added another 35% to 40% to my score.

mrsp2man is offline  
Old 04-16-2004, 08:02 AM   #13 (permalink)
Join Date: Apr 2004
Posts: 408

The Ti4200 is causing all ur low benchmarks

cheerios is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.