Random Blank Screen - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-05-2004, 03:09 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default Random Blank Screen

Hey

System:
Athlon XP 2400+ (133FSB)
Gigabyte GA7VA mobo
Seagate 160 and 80GB hds 7200rpm
Radeon 9800 pro 128mb
Volcano 12 Heatsink+Fan (6000+rpm)
1GB PC2700 Ram
Lite On CDRW

I am getting random blank screens.. i am playing a game of counter strike, Battlefeild and all of a sudden my screen gose blank and my pc stops responding (the screen is still on because the light dose not start frashing so the 3d card is acctually sending a blank screen) the only way to get out of this blank screen is to push the rebot button.. this happens like 2 times an houre only in games. it is getting fkn anoying.

any ideas to what i could be.. i have flashed the bios, tryed defult and omega card drivers and have reinstalled windows. The fan is on full speed all the time and the cpu idols at 49-54 deg and system 30 deg fan full speed is 6025 rpm. I have 1 case fan and thats all my case supports
__________________

__________________
Sprooty is offline  
Old 11-05-2004, 06:20 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 13
Default

have you tried to put the graphics up lately? maybe you put it on a resolution your card doesnt not handle?
just a thought?
__________________

chris123456 is offline  
Old 11-05-2004, 06:52 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default Re: Random Blank Screen

Quote:
Originally posted by Sprooty
i have flashed the bios

vid card's or mobo's or both?
LoTeX is offline  
Old 11-05-2004, 05:34 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 24
Send a message via AIM to thezambOWNie
Default

54 in C or F AMD is meant to run hot bud i've actually had problems keepin that chip to cool so keep that in mind.
thezambOWNie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.