Ram upgrade - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-12-2004, 02:13 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 33
Default

really? so if i buy a pc2100 ram how can i run it at pc133 will it work right away or do i have to mess with bios or something
__________________

5 3 l< 0 is offline  
Old 11-12-2004, 04:12 PM   #22 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

no, pc2100, pc2700, pc3200 is in the category of DDR ram.
Pc 66, PC100, PC 133 are in the category of SDRAM.

They are not compatible.

However:

PC 3200 is compatible with pc2700, pc2100

PC 133 is compatible with pc100, pc66
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-12-2004, 06:48 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 33
Default

i knew that!
__________________

5 3 l< 0 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.