Ram Problems Please help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2005, 05:14 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 40
Default Ram Problems Please help

I have Motherboard
And I had 512mb ram


After being tired of having such horrible ram I decided to upgrade a little and buy New 1gig of ram Which I am very happy with, however, if I have the 512 and the new 1g in the ram slots my computer will not get past the startup. I have tried switching the slots around but this has not helped.

Any advice on how to make it run on the 512 and the new 1 gig at the same time so I would be running 1.5 gigs would be very helpful.
__________________

AstonFanboy is offline  
Old 07-01-2005, 05:16 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

What motherboard do you have?
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 07-01-2005, 06:05 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 40
Default

I posted it click on the "motherboard" link
AstonFanboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.