RAM Mania - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2005, 05:50 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Default RAM Mania

I have an existing 256mb RAM and with it i installed an 512MB RAM
but now i cannot boot my system successfully..!!The bios showed 768MB of ram but on further going windows showed a bluescreen and restarted.After that when i restarted eventhough BIOS showed 768 windows showed an exception kind of thing.I again restarted and windows logged in and to my astonishment only showed 512MB of RAM...!!!I have used that 256 for nearly a year and it is defect free. Both RAM's can run individually but on strapping both together only 512 will be shown..!! I Have got a ---

AMD ATHLON 2600+XP
ASUS A7V400-MX

both of my RAM's are 400 MHZ nut my POST shows only 333Mhz my board is sure for 400Mhz support..

PLEASE HELP ME WITH MY PROBLEM............

SteEL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.