Ram concerns :) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2005, 03:09 AM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default Ram concerns :)

hey guys so i used my old dell ram in my new set up its 333 mhz speed 512 module just today i recieved my other one in the mail cuz i wanted 1 gig so i just bought the same exact one i got from dell... the thing is i think i wanna get one more gig or another 512 but the dell ram i got cost me 90 bucks... for 512! my friend tells me thats a rip off... can i get cheaper or do i need to match them??

homerj14 is offline  
Old 07-13-2005, 04:24 AM   #2 (permalink)
The Grinch
c0rr0sive's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,688

Dell RAM = Complete CRAP!!! Unless your using a Dell PC then you should use there RAM. But if it's a PC you built with a good motherboard then get something else.

c0rr0sive is offline  
Old 07-13-2005, 07:32 AM   #3 (permalink)
Field Engineer
SHAWN's Avatar
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN

Newegg 512mb ddr400 $40+
1GB (512x2) $80+
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 07-13-2005, 07:41 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
Nitestick's Avatar
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473

$90 is robbery. look no further than the way people talk about dell on here. try and return it
Visit my website - nitestick.net
"Guitar is cool. If you donít think the guitar is cool, then youíre stupid. And I will fight you! " - Brendon Small
I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages
You can contact me for Forum related issues via PM only.

Nitestick is offline  
Old 07-13-2005, 08:42 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf

no I tested it just now

my bro has a 2400 and I stuck a 256 in it (viking ram) and it recognized it

dell only does that for the retards who don't ask in a forum before they buy
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 07-13-2005, 02:09 PM   #6 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14

would this ram work in my set up im gonna buy it today?
http://www.newegg.com/Product/ShowIm...elect%201GB%20(2%20x%20512MB)%20184-Pin%20DDR%20SDRAM%20DDR%20400%20(PC%203200)%20%20U nbuffered%20Dual%20Channel%20Kit%20System%20Memory %20Model%20VS1GBKIT400%20-%20Retail

My BF2 account Homerj14
Support our troops...
homerj14 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.