Ram? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-27-2004, 07:54 PM   #11 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Same with me. Had a LiteOn CD-RW, after a few months it doesn't do anything anymore. But it does read CDs at less than 1x. So I flashed the CD-RW, and it worked for about 20 minutes.
__________________

__________________
ag3 is offline  
Old 08-27-2004, 07:55 PM   #12 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally posted by U-Toast
ya, i cant wait to get my 64, which one u got axex? and what happened to ur avatar...?!?! hehe
I have the 3k+ (modified). And a moderator didn't approve of the breasts, so I had to change my Avatar!
__________________

__________________
ag3 is offline  
Old 08-27-2004, 09:24 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

I can see why, you could completley see the left tit and nipple.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 08-27-2004, 09:25 PM   #14 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally posted by lazerman
I can see why, you could completley see the left tit and nipple.
That would explain it...
__________________
ag3 is offline  
Old 08-27-2004, 09:42 PM   #15 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

Quote:
Originally posted by lazerman
I can see why, you could completley see the left tit and nipple.

So, whats wrong with that?
__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 08-27-2004, 10:07 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Absolutely nothing, that smiley face only covered the right one.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 08-27-2004, 10:09 PM   #17 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

Like nobody's ever seen boobies before.
__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 08-28-2004, 10:16 AM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 592
Default

Quote:
There are motherboards built for 754 which do support dual channel - However, considering the CPU's architecture cannot support it, it is a HUGE scam.
Well, thats good to know. Now I know I don't need to be looking for Dual Channel DDR on a socket 754 board, because it really doesn't exist. Thanks for the info. As for the Ram is Kingston HyperX good, or do people prefer others? Cause I saw a 512 PC3200 stick for $143 and some Corsair XMS for $118
__________________
Blackmoore is offline  
Old 08-28-2004, 11:39 AM   #19 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Quote:
Originally posted by Blackmoore
Well, thats good to know. Now I know I don't need to be looking for Dual Channel DDR on a socket 754 board, because it really doesn't exist. Thanks for the info. As for the Ram is Kingston HyperX good, or do people prefer others? Cause I saw a 512 PC3200 stick for $143 and some Corsair XMS for $118
The pricing on memory usually varies on how much they have received in the shipment (retail). Kingston HyperX is alright - But if you want the MAXIMUM potential from your RAM - I would strongly recommend Corsair. In fact, I would swear by it.
__________________
ag3 is offline  
Old 08-29-2004, 02:57 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 45
Default

Quote:
Originally posted by agex000
The pricing on memory usually varies on how much they have received in the shipment (retail). Kingston HyperX is alright - But if you want the MAXIMUM potential from your RAM - I would strongly recommend Corsair. In fact, I would swear by it.
So true. keep up the good advice my main man brotha
__________________

__________________
KreleanX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.