Ram - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2004, 04:22 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 50
Default Ram

just a little clarification! if i want a gig of ram i should get 2 ddr 512 sticks as opposed to one sdram stick, correct?
__________________

beau_zo_brehm is offline  
Old 06-18-2004, 04:31 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

sdram's practically obsolete ( i know you meant ddr sdram though).. getting two would be better, this way you have one stick reading at the time the other is sending, and visa-versa, it works great...
__________________

Demalii is offline  
Old 06-18-2004, 04:32 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 50
Default

Quote:
Originally posted by Demalii
sdram's practically obsolete ( i know you meant ddr sdram though).. getting two would be better, this way you have one stick reading at the time the other is sending, and visa-versa, it works great...
thx!
beau_zo_brehm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.