RAID Re-setup HELP! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-15-2004, 01:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 30
Default RAID Re-setup HELP!

OK everybody, I have a GA-7VAXP mobo and I'm using RAID 0 (RAID 20276 is the exact hardware that I'm using). OK anyway, I've had it setup like this for a year and a half now and it's been working great, but windows has been acting up and I think it's time for a reformat and restore. I have 5 partitions and I basically pulled whatever I needed from my C drive and put it on my other 4 partitions. Now here goes the problem, I pop in the Windows XP cd press F6 to install the drivers for the RAID and it comes up with an error like "can't read fasttrak.sys at line blah blah D:\something something" so I'm like.. ok, so I try another floppy.. and another... still the same result, I tried with the driver files from gigabyte's web site, I tried it from the cd they gave me, still nothing. So basically, is there anyway to get this thing working, again? If I delete my RAID arrays and recreate them, will I lose my partitions and data? What if I rebuild my RAID arrays? will I lose my partitions and data? Will deleteing or rebuilding the arrays even help? somebody help me! Thanks

Vany
VanyDotK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.