RAID? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2010, 03:13 PM   #11 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: RAID?

You can indeed.
__________________

__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 01-31-2010, 03:28 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
LFCJohnSmith's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Liverpool UK
Posts: 413
Default Re: RAID?

So is it only a new HDD that needs to be formated before it can be used then?
__________________

__________________


<<<< I JUST WANT AND NEED SOME REP!!!!!!
LFCJohnSmith is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Raid Data Recovery Software Raid To Raid Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 07-14-2009 12:34 PM
RAID Help camhabib New Systems | Building and Buying 0 05-31-2008 06:48 PM
Pre-RAID Guide veg1992 New Systems | Building and Buying 13 07-20-2007 11:26 PM
Comprehensive RAID performance report Osiris New Systems | Building and Buying 1 05-06-2007 09:42 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.