Radeon 9250 Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-07-2005, 08:44 PM   #1 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default Radeon 9250 Issue

Well, thanks to Nubius and everyone who helped me. I got my card and put it in... And well, I'm here! Thanks!

However, there is a slight problem...

I put the drivers on and I was all excited about testing the new card. So I slam in RIse of nations, double click the icon and BAM.... Computer reboots.

Tried a few times. It reboots every time, scans the disks, and then sometimes displays this message saying the computer recovered from a serious error.

In fact, it originally did it as soon as I booted up Windows, but now it boots up fine.

Does anyone know what could be causing this? Apparently the system is saving itself from something... But what? Thanks!
__________________

Gum is offline  
Old 04-07-2005, 08:56 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

I think that some problems may be causing the rebooting.
__________________

Sport1031 is offline  
Old 04-07-2005, 08:57 PM   #3 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Quote:
Originally posted by Sport1031
I think that some problems may be causing the rebooting.
With all due respect... I know that -_-

My question is, what problems?
Gum is offline  
Old 04-07-2005, 09:01 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

Lol. I dont know. Maby driver updates would help. Or it could be heat related. Who knows. Mobo might not like the card very much. Could be anything. It definatly has to do with some sort of problem, though.
Sport1031 is offline  
Old 04-07-2005, 09:15 PM   #5 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Well I just found out more....

I also tried to set my resolution to 1280x768 and it rebooted again... It seems to reboot whenever I "use" the card (advanced stuff).
Gum is offline  
Old 04-07-2005, 09:16 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

seems like a driver problem
Sport1031 is offline  
Old 04-07-2005, 09:47 PM   #7 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Yeah, you're right!!!! As I wrote here. It's solved! Thank you so much!!!!!!!
__________________

Gum is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.