quick question about Asus - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2005, 01:09 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default quick question about Asus

Hey.. iv heard bad and good stories about Asus.. i have a Asus A7v400-MX... any opinions about this mobo?
__________________

Static_11 is offline  
Old 07-14-2005, 02:01 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

there are ppl here who hate ASUS and want to boil it in hot oil, ripp it apart and flush it down the toilet, but personally, I have an Asus and didn't have any problems... I'm not that big of a "fanboy" kind of person... if the product works and it's good, i'll take it!
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 07-14-2005, 02:12 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

if it works, it's good

if it doesn't, it sucks



the asus amd 939 SLi board sucks because it's very buggy, that's why many people hate on AMD+ASUS
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 07-14-2005, 02:13 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

well if something works like it should out of the box I don't consider that any reason to 'love' a board like most people here do "Oh I have ASUS and it's great!" ...."well what have you done with it, any mods or overclocking?", "no I'm just running it stock"....so you think it's great because it works like the damn thing should in the first place?

I personally hate ASUS, but from what I've gathered they aren't so bad for Intels but suck balls for AMD....I have to agree with the AMD comment, but I don't know of Intels so I don't know about that.

Their tech support is god awful as well.
Nubius is offline  
Old 07-14-2005, 08:08 AM   #5 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default Re: quick question about Asus

Quote:
Originally posted by Static_11
Hey.. iv heard bad and good stories about Asus.. i have a Asus A7v400-MX... any opinions about this mobo?
I don't like asus boards. I have seem too many come back on RMA.

I would not trust them.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 07-14-2005, 08:25 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 330
Send a message via AIM to dumdum8684
Default

I have an ASUS board and even tho i don't personally overclock, it seems to have a ton of features that would allow easy overclocking. I'm not sure on that board tho.
__________________

My Computer:
-UV Reactive Acrylic Mid-Size Case
-Thermaltake 420W
-AMD Athlon XP \"Barton\" 3200+ 400MHz
-Cooler Master Aero7+
-Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
-nVidia GeForce FX 5700 128MB
-2x Kingston HyperX 512MB PC3200
-2x 200GB WD 7200 8MB SATA
-2x 12\" UV Cold Cathodes
-5x 80MM 4UV LED Blue UV-Reactive Fans


My Laptop:
P3 750MHz, 512MB, CD-RW/DVD Combo, 15.1\" TFT, 20GB HD, 32MB integrated video
dumdum8684 is offline  
Old 07-14-2005, 09:24 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

[Sheepish laugh] Whoops, i have an Abit.
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 07-14-2005, 01:49 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

I asked this question becuase... recently my screen gets REALLY bright... so i have to run the appearance on High contrast #2 to see anything thats written... it gets to where everythings almost white... and i was wondering if this could be my mobo... its not my monitor cause iv tried three different ones
Static_11 is offline  
Old 07-14-2005, 02:24 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Maybe your graphics card. Try another one.

I have an ASUS for my Intel and it works fine.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 07-14-2005, 03:18 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

my graphics card is onboard...
__________________

Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.