Question about graphics card and power supply - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-09-2005, 03:33 PM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 158
Default Question about graphics card and power supply

What is the voltage listed as for your graphics card, its hard to tell with the different letters, it doesnt really give a good description. also I'm not sure if I have the right plug connected to my 6800 gt.

stevedub is offline  
Old 05-09-2005, 04:20 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: May 2004
Posts: 725

Well, your card should have some with a molex adapter for it, probably with two connectors merging into one. Make sure both of those connectors have something plugged into them (preferably plugs from different strands, each with little else on them, ie dont go HDD+HDD+Vid card on a single string) and that the single connector that the two ones merge into is plugged securely into your card. As for the voltage, I have no idea.

AGP won\'t fit in PCI-E... unless you use a really good hammer. ~Trotter
digitaloracle is offline  
Old 05-09-2005, 04:47 PM   #3 (permalink)
Elbatrop1's Avatar
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057

As long as you havent screwed around with the connectors on your power lines, and the connector actually fits into your vid card, you will be ok.

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 05-09-2005, 05:24 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220

if you have an AGP gfx card, you should plug in the 4 pin molex

if you have pci-e, plug in the 6 pin molex

I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-10-2005, 06:03 AM   #5 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 158

I have the pci-e card, in a lanparty n4 ultra. so I should use the one with the two sets of wires that come to the six plug molex? Because I have another six plug molex, with just one set of wires on it too.
stevedub is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.