Question about AMD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2004, 08:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 11
Default Question about AMD

What would u recommend? I dont know too much about AMD
__________________

mAt!c-MaN is offline  
Old 06-28-2004, 08:23 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

anything from the 64 3200+ and up if you've got the cash =)
__________________

Demalii is offline  
Old 06-28-2004, 08:49 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

yes I'd definately go 64-bit
after all, AMD plan to only sell 64-bit processors in about 10 months
__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-28-2004, 08:52 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

^^What they said^^
__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 06-28-2004, 10:27 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 11
Default

Ok. so whats better than a 2.8 Ghz, like a AMD Athlon 64 2800?3000?3200????
mAt!c-MaN is offline  
Old 06-28-2004, 10:48 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 439
Default

The Athlon-64 2800+ owns my Athlon-XP 3200+ anyday. Cheaper too!
WQ87 is offline  
Old 06-28-2004, 10:51 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default

Yeah but if i were to get a athlon 64 i would need a new motherboard thats my problem realy
raiden_nrl is offline  
Old 06-29-2004, 01:37 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 11
Default

ok. so is the athlon 64 2800+ better than a Intel 2.8 Ghz?
mAt!c-MaN is offline  
Old 06-29-2004, 01:49 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 754
Send a message via AIM to slvrstang
Default

Quote:
Originally posted by mAt!c-MaN
ok. so is the athlon 64 2800+ better than a Intel 2.8 Ghz?
yes
__________________

Q6600 G0 @ 3.80ghz
MCR-320-->Dtek Fuzion V2-->Dtek Fuzion GFX2-->Swiftech MCP-655-->
Asus P5K deluxe
4x1gb Crucial Ballistix @ 846mhz 5-5-5-15
8800GT
3x 250gb HDDs
Hiper 580w
Coolermaster 690 w/ water cooling mods
3dmark06 - 15,602
SuperPi 1M - 12.421s
slvrstang is offline  
Old 06-29-2004, 02:06 AM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 54
Send a message via AIM to triXsta
Default

if u upgrade to a amd64 dont u have to get the 64bit windows thing and reformat?
__________________

triXsta is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.