question about 3d mark benchies - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2007, 02:20 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Stanton, Pennsylvania
Posts: 1,017
Send a message via AIM to psp_crazy1
Default question about 3d mark benchies

I just did 05 (on vista, so it is a lil lower) and i noticed a pathetic score of 8155. i noticed i didnt do the vertex shaders and alllthose stupid things, i only did the cpu and game tests... do you all do the vertex, batch size, ect tests, too?
__________________

__________________
AMD 4850 - e4300 / Tuniq
Gigabyte DS3 - Gskill NQ 2gb
WD 200gb - Hitachi 60gb
Ultra ATX wizard case - Xcilio 500 watt


Toshiba Satellite A305
Sony Vaio VGN-BX560B
Sony Vaio (P3, 256mb RAM)
psp_crazy1 is offline  
Old 06-13-2007, 08:02 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: question about 3d mark benchies

Nope....just the CPU and game test. The free version, doesn't allow those other tests, I believe.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 06-13-2007, 08:07 PM   #3 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: question about 3d mark benchies

Just do 3Dmark06..

Or "aquire" the real version.

Coughtorrentcough..
Ste is offline  
Old 06-13-2007, 08:27 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Stanton, Pennsylvania
Posts: 1,017
Send a message via AIM to psp_crazy1
Default Re: question about 3d mark benchies

lol ste im with telephones offering retailed retarded elephants napping tterribly s....exy?

^ lmao i was bored so i just made that up...

and yes i did telephones offering retailed retarded elephants napping tterribly it.

but i need a new psu, i think thats whats holding me back.
__________________
AMD 4850 - e4300 / Tuniq
Gigabyte DS3 - Gskill NQ 2gb
WD 200gb - Hitachi 60gb
Ultra ATX wizard case - Xcilio 500 watt


Toshiba Satellite A305
Sony Vaio VGN-BX560B
Sony Vaio (P3, 256mb RAM)
psp_crazy1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Question cheezhead18 Monitors, Printers and Peripherals 10 05-13-2007 12:23 PM
question about my processor socket siddanth3 New Systems | Building and Buying 10 04-27-2007 01:14 AM
Help me clear something up please(Fresh install of xp type question) jonny_uk Microsoft Windows and Software 2 04-21-2007 06:38 PM
Case Fan Question Shafra Overclocking and Modding 10 04-18-2007 06:42 PM
Question about Torrent files KingAustin Computer Networking and Internet Hardware 11 04-15-2007 11:58 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.