Question. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-27-2005, 07:00 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to Jin Uzuki
Default Question.

I'm not sure if this is the correct forum, but,I have a DVD Recorder, and I was wondering if it were possible to hook up my computer to my DVD Recorder so I can record downloaded movies onto DVD since my comp is to old to run a DVD burner? I do not have RCA or S-Video on my HD. Thanks in advance.
__________________

__________________
Jin Uzuki is offline  
Old 08-27-2005, 11:18 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,385
Default

I dunno about downloading to it, but you can download to your computer, then save it to your recorder (I think).

It would be like setting up your recorder as an external DVD burner.

Google and see if you can find a converter for VGA to RGB, RCA, or S-video.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD Ryzen 5 1600 x6 core / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR4 2400 / Win10 Pro x64
Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 08-28-2005, 11:46 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to Jin Uzuki
Default

Thanks I'll try in the mean time
__________________
Jin Uzuki is offline  
Old 08-28-2005, 10:44 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 85
Send a message via AIM to MikeyE
Default

Yea, looks like this would require a new video card with s-video or perhaps a tv tuner card with the proper outputs. Without something like that I don't believe it's possible to do what you would like to do.
__________________
A+ Hardware/OS whoop dee doo
MikeyE is offline  
Old 08-30-2005, 08:54 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

are u asking if u can burn dvds with ur dvd recorder? i dont think it would be possible i beleive u are taslking about somehting like a sony handicam, like a video camera but copies to dvd. i dont think it will allow u to but u can google and see
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.