PSU Molex connector burned!?! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2004, 01:14 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Oct 2004
Posts: 273
Default PSU Molex connector burned!?!

I was having trouble with my video card the other day, and I couldn't figure out what was wrong. I checked the power connector on it (its a radeon 9800 pro, it needs its own power) and i noticed on of the pins was burned and some of the plastic around it was melted Any reason why this may happen?
Dell E1705
Intel Core 2 Duo 2.0GHz T7200
2GB DDR2 667MHz
80GB 5400RPM HDD
256MB nVidia 7900 GeForce Go

sayaprayer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.