psu connector - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2004, 01:25 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 389
Default psu connector

on my 400 psu theres a connector that looks pretty wierd. on the connector it says ''K8'' does any body knows what that is and what does it plug in to?
__________________

__________________
DAVID_15 is offline  
Old 04-14-2004, 03:44 AM   #2 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

I've only heard of "K8" being used with AMD in the same sentence. The K8 is AMD's proprietary build for it's 64/FX/or Opteron processors.

-Mike
__________________

mikesgroovin is offline  
Old 04-14-2004, 05:41 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 389
Default

is "k8" only for amd cpu and does it plug in to the mobo?
__________________
DAVID_15 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.