ps2 in case - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 10:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 27
Default ps2 in case

has anyone ever tried mounting a ps2 in a PC tower. if so is it hard to do. i saw it once-just once.
__________________

snakestyle is offline  
Old 11-08-2005, 10:51 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i think it would take a lot more trouble than its worth. an xbox in a pc tower now thats a different story. the xbox has 2 standard ide drives in it which can actually be mounted within the case without modification
__________________

Nitestick is offline  
Old 11-09-2005, 12:09 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 27
Default

so really all you have to do is plug the drives in and mount the rest?
snakestyle is offline  
Old 11-09-2005, 07:36 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vero Beach, FL
Posts: 205
Send a message via AIM to RadRacer
Default

I'm gonna go buy a Super Lan boy case and put my X-box in it
__________________
Old Specs:
Intel Celeron D 2.8Ghz
1G RAM
80G Seagate Baracuda 7200.7
GeForce FX5500 (PCI) OCed to 300/500
am I missing anything?

^DEAD^

Now: Toshiba Sattelite L35-S2161 running Ubuntu :)
RadRacer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.