Processor determines RAM amount too? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-19-2004, 03:51 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

lol thats nothing . . .

my 40GB iPod is over 80% full!
__________________

__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 07-19-2004, 03:53 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

lol, how did i know that some one was going to come up with some thing like that...lol.
__________________

compy is offline  
Old 07-19-2004, 03:54 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

32.3GB of music . . .

but then again . . . i dont listen to all of them anymore

but if i somehow obtain 7more GB of music, then im getting me a 60GB iPod
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 07-19-2004, 04:02 AM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 88
Default

Which don't exist as of now? I thought 40 was the highest, besides, the Creative JukeBox Zen is a lot cheaper and a lot better.
Pac0 is offline  
Old 07-19-2004, 04:04 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

i was thinking about geting that one, isn't that the one with the blue back light? i would like to talk to you about it some time...lol. not on this thread though, going off topic is a no no.
compy is offline  
Old 07-19-2004, 04:04 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

60GB is coming soon . . .

apple signed a deal with some hard drive manufacturer

i think hitachi

for a 60gb small hard disk

note : 28GB of music 4GB of files
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 07-20-2004, 03:32 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,111508,00.asp

theres the proof of 16exabytes . . .

but the physical memory will be vastly smaller
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 07-21-2004, 05:38 AM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

Just wait until hardisk reach exabytes only we discuss bout this.
Bcosz the capacity of hardisk always goes faster than ram.
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 07-21-2004, 07:14 AM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

terabytes aren't farfetched; I have a friend who is planning to get 4x200GB drives, a 36/74GB Raptor, and adding his 3 80 gig's to make up more than a terabyte
__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-21-2004, 01:55 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

but exabytes are far fetched . . .

the highest internal is 450GB i think

you would need 2.222222222 million

my math is really bad so correct me if im wrong
__________________

__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.