Problems with secondary HD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2005, 10:32 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Default Problems with secondary HD

hey guys,

I'm putting a second hard drive into my computer.

I set the one I want to boot first as the MASTER and the secondary one I'm adding now as SLAVE. But when I boot, it loads the slave hard drive. I've tested this with two different hard drives.

This is on an Intel Celeron 800MHz...

Cheers
__________________

Mr. tech is offline  
Old 02-21-2005, 11:17 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

you make sure to put the boot order in the BIOS correctly
__________________

Nubius is offline  
Old 02-21-2005, 11:28 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Default

Thats probably my problem... But liek I said in my other topic i can't get access becuase of the password
Mr. tech is offline  
Old 02-21-2005, 11:29 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Ahh yes. That would be troublesome indeed. Goodluck getting that all sorted out
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.