Problem w/ a GeForce2 MX400 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-17-2005, 11:01 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 16
Default Problem w/ a GeForce2 MX400

I just bought a NVidia GeForce2 MX400 64mb to replace my 3dfx Voodoo3 3000 and now I dunno why most of my games and almost unplayable! For instance when I try to play Motocross Madness, the graphics are all messed up I can't see anything! :-(

I've tried to install the latest versions of OpenGL and DirectX and the drivers for my card. No changes. And if I must have an heatsink and/or fan, how am I supposed to install it? There're no holes where to put screws!
__________________

Kilgayne is offline  
Old 01-17-2005, 11:44 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

You have to have a heatsink \ fan, and yes their should be screws. If not take a picture

The weird graphics are because the thing is frying... Either that or reinstall drivers
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.