Problem Solved!!! So Excited!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2004, 03:54 PM   #1 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Talking Problem Solved!!! So Excited!!!

Hi Everyone...

I posted last week about not being able to install any O/S on my new rig. After about a week of trial/error and some troubleshooting, I came up with the solution! Finaly!...!

Apparently my new memory was way too fast for DOS to handle (latency was too low), therefore it was causing errors when trying to copy the XP setup files to the memory. So, what I did was switch the Corsair with some of my old generic memory (266 Mhz), and everything installed PERFECTLY. Once Windows XP was installed, I put the Corsair back in.

Now I can finally play Far Cry with EVERYTHING on the HIGHEST detail... And it runs at such high frames, I couldn't believe it.

Thx again for those who attempted to help me out. I appreciate it.
ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.