Problem installing cd-rom drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2005, 06:02 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 24
Default Problem installing cd-rom drive

Ok, so i switch mobo's, and i go to plug my hd in ide1, and my cd-rom drive in ide2... when i boot up my computer, it detects nothing in ide1 and ide2. But when i plug only the hard drive into ide1, and don't plug the cd-rom drive in, everything works fine.

where have i gone wrong?

Shomac5k is offline  
Old 10-15-2005, 07:14 PM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: May 2005
Posts: 354

chek your cd-rom jumpers make sure its on master if on seperate channel or set it to slave if on the same channel as hdd

Aries A+ Hardware and Software Certified
BlkShdw88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.