Problem with E: drive - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2004, 03:54 AM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2004
Posts: 185

No problem.

Glad I could help.

\"The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher esteem those who think alike than those who think differently.\" Friedrich Nietzsche
cajun33 is offline  
Old 03-25-2004, 08:28 PM   #12 (permalink)
Join Date: Mar 2004
Posts: 19
Default Interesting

Originally posted by apokalipse
hahaha, still remembering the dishwasher thread.
Ive used water on some of my CD's, the underside of the CD doesn't have the data, it is just underneath the label.
the underside of the CD is just plastic
It's the data side that needed cleaning,so there must be another reason it decided to work.dvd and cd-rw's give this problem.I usually read them in Explore first.

batman is offline  
Old 03-26-2004, 02:17 AM   #13 (permalink)
HONK if you route packets
mikesgroovin's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715

I still use a dishwasher for all of my keyboards. My roommates back in MD would open up the dishwasher and every 6-7 months would be like "wtf?". They would see 7 or 8 keyboards stacked on the bottom rack...LOL
Works every time......

mikesgroovin is offline  
Old 04-06-2004, 09:19 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
HoLoCroN's Avatar
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305

It could also be the game itself is hardcoded to look for the Diablo II CD in the D:\

Since your CD-Rom has a drive letter E: assigned to it... it won't work because the game isn't smart enough to look in the E:\

Do you have multiple Hard drives? Or a removable drive or something?
HoLoCroN is offline  
Old 04-06-2004, 06:04 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247

Or, he may be using the ORIGINAL Diablo II cd and not the Diable II Expansion cd... heh, with the expansion installed you cant put in the original diablo play cd, has to be the Expansion pack play cd... ticked me off, because I cant find mine, but can find the original.

If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.