Problem with Bogging AMD Opteron 2ghz - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2004, 08:37 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937

first i would backup your important data first. this means copying it to another hard disk or burn them to CD, ZIP, whatever. put the win2000 or winXP CD into your cd-rom drive and restart the computer. at bootup it might ask you "press a key to boot from CD". once you boot to CD follow the directions. if you want to start fresh delete the partition and than create it again. be careful, this is very destructive if you delete the worng one. when you setup win2000 or XP format with NTFS, do not use the (quick) options, do a full NTFS format.

ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.