power trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2005, 03:26 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Default power trouble

today my computer worked perfectly, but suddenly mouse, keyboard, camera stayed without power, process coutinue to work in background. i restart and nothing. sometimes i couldnt turn on coumputer, it just make some strange noises. i change power socket and plug it into other and it turned on, everything works, but sometimes computer turn off by itself. is that to my computer, power supply, instalation in house or local power distributor?
that happened to me before, one day it turn off by itself and then months works perfectly. im desperate.

matejakezman is offline  
Old 07-19-2005, 03:45 PM   #2 (permalink)
Member (again)
macdude425's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425

Sounds like my sister's problem. It ended up being a faulty power supply. But first, what are the specs of this computer?


Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 07-19-2005, 03:48 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 34

i have amd athlon 2600+, 512mb, MB gigabyte via kt600

it works perfectly for couple of months and then one day this, at one power socket mouse and keyboard doesnt have power, at other it works but sometimes it just turns off. who is crazy here?
matejakezman is offline  
Old 07-19-2005, 04:21 PM   #4 (permalink)
Field Engineer
SHAWN's Avatar
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN

Sounds like you have a weak PSU. What is the model and the watt rating?
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 07-19-2005, 04:23 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 34

400W ms industrial
matejakezman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.