power supply question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2004, 12:51 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 41
Default power supply question

was just wonder if all power supplies would work with all motherboards
__________________

sniffmypoo is offline  
Old 08-05-2004, 02:12 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 41
Default

ok well then would this....

http://www.newegg.com/app/viewproduc...153-007&DEPA=1

work with this.....

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...170-117&depa=1
__________________

sniffmypoo is offline  
Old 08-05-2004, 04:25 AM   #3 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Yes it will work with perfection.
ag3 is offline  
Old 08-05-2004, 06:10 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 276
Default

Old ones have 2 leads, to the motherboard, new ones only have one. I think once you get down to 266MHZ then the swap. But its different for all computers, like compaq, they have there own style so be carefull.
__________________
Windows Loaded .... System In Danger.

Keyboard Not Found .... Press F9 To Continue.
horris1st is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.