Power Supply Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2005, 11:22 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 14
Default Power Supply Problem

I am looking for an out of date Power Supply for a server at my work. It's an Antec PP-303XPR. Apparently, no body sells it anymore and I really need a PSU that is designed in the same fashion. It has all cables and cords on one side of the unit and the power cord is a tri-connector that you attach to a three prong adapter. Can anyone help me with this problem. I would greatly appreciate it.

ftrunks57 is offline  
Old 04-13-2005, 11:53 AM   #2 (permalink)
True Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 241

best I can find so far:


If all you can see is Darkness Within the Light, You are blind to this world.
ShadowFalls is offline  
Old 04-13-2005, 01:00 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 14
Default Full Rack Mount

Thanks for checking for me. I know that these full rack mounts are one way to get the power supply, but I can't use the rack mount nor does my company want to pay $300 for a power supply. I'm desperately looking for the stand alone PSU. Even Antec won't supply me. If someone can find me it, you will be my personal savior.
ftrunks57 is offline  
Old 04-13-2005, 01:01 PM   #4 (permalink)
Master Techie
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932

You need to give us more details, friend.

What's the wattage of the PSU?

From the looks of it, the Antec PP-303XPR you said you had is still for sale, but at $289.00

If that's what you had before, I'm not sure what could replace it. I beleive the Antec PP-303XPR is a 300watt? Right?

Try to find a 300watt rackmount powersupply somewhere, like on NewEgg or at TigerDirect. They sometimes sell rackmount server gear.

Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 04-13-2005, 01:09 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 14

It's for a server rack. I believe it is atx and this model is a 300W and it's works for pentiums up to 4. It's only 3 years old and I can't find a picture of it or I'd show what design of PSU I'm looking for. All cables come out one side of the PSU. Additionally, you cannot plug a standard power cord into the box. The power cable extrudes and has three (Green, White, and Black) connectors that fit onto prongs of a straight-through adapter for a standard power cord. They don't make them like that anymore.
ftrunks57 is offline  
Old 04-13-2005, 01:14 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
Chankama's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523

Got a digital camera? Take some pics and post

Chankama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.