Please help me, never seen this before! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-01-2006, 12:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default Please help me, never seen this before!

I have never seen anything like this before so I have no idea what this could be. When I boot up my computer it gets to the Windows XP loading screen and then as soon as it finishes that my monitor turns off (says it isn't getting any signal). Despite all this I still hear my computer boot up normally. I hear the sounds from all my programs such as my firewall, noises that my computer usually makes when it reaches windows. I hooked up 2 other monitors and it did the same thing. I don't think this could be my harddrive because of the fact that the computer still sounds like it it going into windows normally. It isn't the monitor because I troubleshooted with other monitors that all work perfectly fine. I guess it could be my video card but that doesn't make any sense, why would it shut off right after the windows xp loading screen? Anyways I am trying to get this fixed today, as it has already been down for close to a week. I appreciate all of your help.
__________________

Kengh is offline  
Old 11-01-2006, 12:51 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Boot in safe-mode (press F8 before Windows starts loading). In safe mode, go to display settings and choose a low resolution. Then reboot.
If that doesn't help, un-install the graphics card drivers in safe-mode.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-01-2006, 01:06 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default

When I go to safemode screen my keyboard freezes and I can't select to boot in safe mode. What gives?
Kengh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.