Please Help Me!!!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2005, 07:19 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Quote:
Originally posted by Trotter
No, you don't have to reformat, but you do have to remove any and all traces of ATI drivers.

Uninstall them, them search your hard drive for any stray bits and pieces, them scour you registry for anything.

ATI and nVidia just don't get along at all.
well, for me that didn't work, i cleaned out everything i could possibly think of, until there was no trace of ATI, and still dind't work until i reformated... but again, that's just me
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 07-26-2005, 08:14 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

When i switched from my geforce 2 mx 400 to my radeon 9200 SE, i did a regular uninstall of drivers, popped out the nvidia card, booted the comp on integrated gfx, made sure there were no traces of Nvidia, and then installed the ATI card. No problems
__________________

__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 07-26-2005, 08:29 PM   #13 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Nvidia uninstalls pretty good, but ATI is like buble gum on your shoe... it just sticks and won't let go.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 07-31-2005, 12:36 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 22
Default

xfx sux,got my money back,got eVGA
__________________

MrHelpful is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.