Planning on getting my First Desktop - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-15-2005, 08:25 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 135
Default

ok Just answer this question will this Dell Dimension 8400 handle Battlefield 2 good
__________________

__________________
--*(ScHuRmY)*--
Schurmy is offline  
Old 06-15-2005, 08:25 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 30
Default

Wow it comes with a free MONITOR Were so happy. Go with what is better Emachines is easyer to work with. You can just buy the video card u wanted and put it in to the Emachines one. Cheaper and Better. STFU AND LOVE IT!
__________________

Velocity-Spaz is offline  
Old 06-15-2005, 08:26 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 30
Default

I would say no, but who cares dont lisen to me.
Velocity-Spaz is offline  
Old 06-15-2005, 08:27 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 135
Default

hey Velocity did you answer my question doesnt look like it ****in punk
__________________
--*(ScHuRmY)*--
Schurmy is offline  
Old 06-15-2005, 08:28 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 135
Default

whats so good about e-machines never heard of em
__________________
--*(ScHuRmY)*--
Schurmy is offline  
Old 06-15-2005, 08:29 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

Do not get any dell, HP, gateway, or any other mainstream company, ncluding Emachines.

Build your own, u will save a lot of money and get exactly what u want. However, if u dont want to do that, then go to www.monarchcomputer.com
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 06-15-2005, 08:31 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

Ok that video card will not be able to handle bf2 at highest settings, max AA while having 2 dvds playing in the background. So don't get it and get the emachines with 6800GT.
Hacp is offline  
Old 06-15-2005, 08:36 PM   #18 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

That computer will be able to run BF2 at pretty high settings. I dunno about the monitor quality. Better get a CRT.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-15-2005, 08:38 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 135
Default

how do you think it would run?
Really slow or what
__________________
--*(ScHuRmY)*--
Schurmy is offline  
Old 06-15-2005, 08:40 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 30
Default

awww is right dhw200.

Emachines is a good company tho.
__________________

Velocity-Spaz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.