Performance issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2004, 09:36 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Question Performance issue

Looking at my specs below, and my 3DMark and Aquamark scores, do these sound about right?

I notice that when I'm playing NFS Underground, on maximum settings, I get the occasional pause in the framerate (that only lasts for half a second). Again, does this sound right considering my hardware?
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 09-27-2004, 09:57 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 133
Default

What programs do youn have running in the background when you are testing?
__________________

Blueman is offline  
Old 09-27-2004, 10:42 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Well, there's my McAfee firewall/anti-virus, but disabling these makes no difference.
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 09-27-2004, 11:41 AM   #4 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

On the futuremark website, you can compare your 3dmark03 with others that have similar systems to yours. I would check it out there, because they have a lot of others comps to compare with.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 09-27-2004, 05:03 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Well, I tryed putting my 3DMark03 results up, but my nVidia driver (61.77) isn't verified
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.