PC2700 Ram compatable with 3200? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-28-2005, 01:16 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 24
Default PC2700 Ram compatable with 3200?

I have 512MB of PC2700 in my comp right now. If I buy 1G of PC3200, are these two compatable?
__________________

Shomac5k is offline  
Old 09-28-2005, 01:44 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I think that your 3200 stick will clock down to 2700. It should work, however Im unsure of this.

What mobo do you have ?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 09-28-2005, 02:14 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

It should work and just clock down, however theres always a risk when you mix brands / speeds of memory
__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 09-28-2005, 03:28 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 24
Default

im not sure what mobo i have...

how can i find out?
Shomac5k is offline  
Old 09-28-2005, 03:30 PM   #5 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I don't really think it will matter much, but you can dl and install CPU-Z. You can find it by either searching in here, or in google
__________________
brady is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.