pc2100 ram on 333fsb cpu - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-17-2004, 12:56 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default pc2100 ram on 333fsb cpu

I am considering upgrading my cpu from a 266fsb (amd 2400 xp) to a 333 fsb (amd 2700 xp). right now I have 1 gig of pc 2100 ram and I was wondering if it will still work with the 333 fsb cpu, or it upgrading my ram is required before the system would work?

thanks for any advice
__________________

anadra323 is offline  
Old 08-17-2004, 12:58 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

it will still work there would just be no reason in uping the fsb if you don't plan on buying 2700...but yes it will still work.
__________________

compy is offline  
Old 08-17-2004, 12:59 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

the 2700+ doesnt cost a lot at all, y dont u just upgrade ur ram to 3200+ It will help, but i think it should work, make shur ur mobo can tho.
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-17-2004, 01:02 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

don't get 3200 because you won't be able to use it...i think. if he wanted to use 3200 he would have to upgrade to 400fsb.
compy is offline  
Old 08-17-2004, 01:16 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default

well i plan on upgrading the ram eventually as well. i just wanted to do everything in small steps so as to not spend to much money at once. thank you for the advice. i already have a mobo that supports 266/333/400
anadra323 is offline  
Old 08-17-2004, 01:16 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

ya then you can use that ram with the 2700+.
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-17-2004, 01:19 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

so what are you going to upgrade the cpu?
compy is offline  
Old 08-17-2004, 01:25 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

the ram should work, how do u think the guys with like ddr4200 or 4400 or some 533 fbs ram do on there xp procs or p4cs?
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-17-2004, 01:26 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

hahahah, you posted that in the mobo thread...LMAO, not being mean about it.
compy is offline  
Old 08-17-2004, 01:27 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

hehe, i took it off, lol i wasnt playing attention
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.