PC freezes, but works fine with mp3 on !!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2004, 11:51 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 38

Originally posted by ShoobieRat
Have you altered any of the processing priority settings lately? (as per ctrl-alt-del task) [important check!]

Try updating (re-updating) your bios and mobo, too. You may have picked up a flaky chipset.

Lastly, try some different RAM. If you don't have any, you can buy a stick for like 128MB for dirt cheap. It just has to work.

No, I have not altered any of the processing priority.

I think it has to do with the memory.. I will try to find some 128 SD.. hope I can find !

walid97 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.