pc chips m810lr processor upgrade - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-30-2004, 11:36 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default pc chips m810lr processor upgrade

Hello all, i've searched for an answer for this for quite some time now and im hoping someone here can assist me.

i have the mobo stated above. it has an Athlon 1.33ghz proc in it right now. what i need to know is, what is the fastest processor i can put in this thing and have it still work properly?

i have looked at other boards and seen one person that put a Duron 1600 in theirs. Others say that it can take up to an A.XP 2400. i'd like to get it around 1.8-2.0 ghz if i can. so the 2400 would be great. but i dont know if it can handle it. What info do i need to provide so someone can help me out?



now, i know i should get a new board and proc and ram and all but that is money that i cant put out right now.....

thanks in advance to anyone who takes time to help me with this!
__________________

evergamer is offline  
Old 09-30-2004, 11:51 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 54
Default

if u ask me..

waiting is your best option,no point in getting a CPU with a ****ty mobo, and then 6 months or so down the track upgrade again.

wait till u have the money and get it all at once is what i would do.
__________________

__________________
http://i.1asphost.com/Cur3/desa_Voxx013_sig.jpg
Asus A7N8X-X
Amd Athlon 2400+
GeXcube Radeon 9600 XT Xtreme (overclocked)
King Max 512 (3200)
Maxtor 80gig
Maxtor 20gig
SamSung 52x32x52 CD-RW
Thermaltake 480wtt
Coolmaster Jet7+
Voxx.013 is offline  
Old 09-30-2004, 12:16 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

i just need that extra few hundred mhz to play MxO in 2 months. i'd much rather spend $50 on a new proc then $250+ on a board/proc/ram.

i have had no problems with this board at all. it has served me well.
evergamer is offline  
Old 09-30-2004, 01:50 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

anyone?
evergamer is offline  
Old 09-30-2004, 03:36 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Wouldnt the board's manual tell you the range of chips you could put in it?
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 10-01-2004, 10:25 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

no, and nevermind. thanks anyway though
__________________

evergamer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.