P4 Computer just not booting? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-23-2004, 01:46 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 88
Send a message via AIM to ccskorn
Default

kinda looks like he maybe used gasket sealant to put her in?
__________________

__________________
My Rig
- Antec Sonata Case w/ 460w Enermax Whisper II PSU
- Abit NF7-M Motherboard
- AMD XP 2500+ Barton w/ Thermaltake Silentboost HS/F
- 1GB PC3200 Corsair XMS Series
- Geforce 6800
- 80GB Western Digital Special Edition
- NEC DVD+-RW Drive
- Windows XP Pro
ccskorn is offline  
Old 06-23-2004, 02:07 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

Haha, yeah.
__________________

Wartorment is offline  
Old 06-23-2004, 02:34 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

Is the cpu spolied alreadyy?
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 06-23-2004, 03:16 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 754
Send a message via AIM to slvrstang
Default

fried it
__________________

Q6600 G0 @ 3.80ghz
MCR-320-->Dtek Fuzion V2-->Dtek Fuzion GFX2-->Swiftech MCP-655-->
Asus P5K deluxe
4x1gb Crucial Ballistix @ 846mhz 5-5-5-15
8800GT
3x 250gb HDDs
Hiper 580w
Coolermaster 690 w/ water cooling mods
3dmark06 - 15,602
SuperPi 1M - 12.421s
slvrstang is offline  
Old 06-23-2004, 02:21 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 126
Send a message via AIM to zero1424
Default

lol its not discolored like that at all. my digital camera is just ****ty. the black stuff seems to be from the heatsink(using the wax thermal **** that it comes with insteaed of paste).
__________________
my saucy comp
Antec PlusView case
-600w PSU - 20A @ +12v
-Evercool fan controller
-5 LED fans, 4 blue 1 green
-Lian Li T3 Temp. Monitor
-planned mods, see below
ASRock K8S8X motherboard
-AMD Athlon 64 3000+ @ 2.0ghz
-Heatsink modded with Sunon Tornado, ~38C@Idle, 42C@Full Stress
-Inno3D Tornado nVidia Geforce FX 5600 128mb
-Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
-512mb DDR400 PC3200 2.5CSL
-100gb westen digital

19\" Compaq P900 // 1600x1200@70hz / 800x600@120hz
Intellimouse explorer 4.0a/Thunder8 x-ray pad

planned mods:
coming in mail:
Kingwin K8-heatsink modded with a Sunon(vantec) 84.1cfm fan, and blue lazer LED light kit
Blowholes in top of case with 2x 120mm Thermaltake Blue LED Thunderblade fans with Blade fan grills
Blue Cold Cathode
zero1424 is offline  
Old 06-23-2004, 02:39 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 558
Default

My suggestion is to start from basics, and try to eliminate the problem.

Start unhooking anything and everything except the RAM, processor, and video card.

I saw you have a 550W psu. Is it a generic? or namebrand like Antec, Enermax, or Thermaltake? If it's generic, or even if it's a namebrand, could be a problem with the psu starting to go bad on you. Try a different one, if you have one.
__________________
<img src=\"http://gfx.statgfx.com/old/folding.cgi?&username=hilowe&teamid=12864&trans=ye s&template=fah_original&.jpg\" alt=\"www.Statgfx.com\" />
hilowe is offline  
Old 06-23-2004, 06:37 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 126
Send a message via AIM to zero1424
Default

its farely new.... eh **** im just gonna give up on this P.O.S.
__________________

__________________
my saucy comp
Antec PlusView case
-600w PSU - 20A @ +12v
-Evercool fan controller
-5 LED fans, 4 blue 1 green
-Lian Li T3 Temp. Monitor
-planned mods, see below
ASRock K8S8X motherboard
-AMD Athlon 64 3000+ @ 2.0ghz
-Heatsink modded with Sunon Tornado, ~38C@Idle, 42C@Full Stress
-Inno3D Tornado nVidia Geforce FX 5600 128mb
-Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
-512mb DDR400 PC3200 2.5CSL
-100gb westen digital

19\" Compaq P900 // 1600x1200@70hz / 800x600@120hz
Intellimouse explorer 4.0a/Thunder8 x-ray pad

planned mods:
coming in mail:
Kingwin K8-heatsink modded with a Sunon(vantec) 84.1cfm fan, and blue lazer LED light kit
Blowholes in top of case with 2x 120mm Thermaltake Blue LED Thunderblade fans with Blade fan grills
Blue Cold Cathode
zero1424 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.