Over Clocking CPU, question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-14-2005, 10:42 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

It is about 55c idle/ 75c full load. Anything above what I have it as locks up. I dont leave my CPU at this speed. I really see no giant performance jumps on Doom 3 or any other game, my Video card is a big bottleneck. But on Adobe Premiere Pro 1.5 my rendering times are super quick!!!!
Attached Images
File Type: jpg cpu.jpg (63.5 KB, 22 views)
__________________

__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 01-15-2005, 12:48 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

That is nothing. Mine hit 3.8 GHz from 2.8 GHz. That is a full GHz up.
__________________

Megadeth2 is offline  
Old 01-15-2005, 02:41 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

I got mine up to 3.8 it just hangs at the XP loading screen. Anything over that will make my computer not even turn on.
__________________

__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.