one problem after another - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2004, 04:15 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default one problem after another

Some of you guys helped me out on my prob with my ati9800pro and sp2 conflict. After much frustration, I uninstalled sp2 and reinstalled the drivers. Well, new prob...now my AGP speed is set to OFF!!! I tryed ati and omega drivers, same prob. I set it to 8X and restart, but it goes back to off. What is the deal?!?! I am currently on the omega drivers...so, what is the deal? HELP!!
__________________

__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 09-25-2004, 04:17 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

You need to install your chipset drivers. Without them, you have this problem.
__________________

beedubaya is offline  
Old 09-25-2004, 04:45 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

I just did that before I saw your post...I realized that after I posted. Thanks a lot though!!!
__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 09-25-2004, 05:46 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 120
Default

Bdub is right. If you still have the problem, uninstall and re-install the chipset drivers.
__________________
My rig:
P4 3.0 Northwood oc\'d to 3.6
Zalman Alu-Cu hsf
Asus p4p800e-dlx mobo
1 GB (2x512) pc-3200 OCZ performance series rev. 3 Ram (2-3-3-6)
ATI Radeon X800 Pro
Arctic ATI Silencer 4
Raidmax Scorpio case
Creative Labs Audigy2 ZS Gamer edition
2x74gb WD Raptor, Raid 0
NEC 8x DVD+/-RW
Windows XP pro w/ SP2
Sony 19\" LCD (SDM-HS95)
Logitech MX-1000
Jeffrock is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.