once again - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-25-2004, 04:31 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78
Default once again

so i reformatted, put win98 on there

but it stays on the win98 loading screen for like 20 mins or longer and will never load the desktop.. only once

my bios is good

but wtf
__________________

__________________
Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Old 12-25-2004, 05:09 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

You could try a re-install.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 12-25-2004, 05:11 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78
Default

yeah thats what im trying to do now.
__________________
Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Old 12-25-2004, 05:37 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

Windows 98 is a crap operating system. It had so many glitches it was ridiculous. You should try something higher and that should work.
Megadeth2 is offline  
Old 12-26-2004, 12:44 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Yeah, is this for the system you have in your sig? If it is, putting Windows 98 on that is a sin!
beedubaya is offline  
Old 12-26-2004, 12:56 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I think there's your problem:
a FAT32 OS on a 160GB drive
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-26-2004, 01:13 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78
Default

yeah? well....hmmmmm
__________________

__________________
Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.