omega drivers - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-02-2004, 05:23 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 383
Default

i just installed it and i went from 8700 in 3dmark03 to 9200. so its good.
__________________

__________________
SNiPeRViRuS is offline  
Old 11-02-2004, 05:57 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

OK, I'll give 'em a try sometime...
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 11-03-2004, 12:35 AM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

latest ATI drivers: 3D Mark 01 - 4358
omega ATI drivers 3D Mark 01 - 4209
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-03-2004, 12:56 AM   #24 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

update: i tweaked my drivers (the original ATI catylist)ang got a 3dmark score of
5208

yay
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-03-2004, 04:14 AM   #25 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

Update: my 3dmark 01 is now 5426 with a bit of tweaking. is that good for a 9200se 128 with my system?
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-03-2004, 04:27 AM   #26 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

i had a score of a little over 8000 with my old 9200 but I also had twice the RAM you have and a P4 2.4. you could tweal it to about 6-7k though.
jaksback is offline  
Old 11-03-2004, 04:28 AM   #27 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

how?, overclocking the vpu
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-03-2004, 07:04 AM   #28 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 383
Default

hey i am getting 9200 right now in 3dmark03, but if i put in another stick of 512 pc3200 ram, will i hit 10k??
__________________
SNiPeRViRuS is offline  
Old 11-03-2004, 12:18 PM   #29 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

very possible, but what good are scores anyways (as I shakes my looking at mine) just as long as the games you play run good. scores are for bragging rights, noticeable performance in your game play is what you want. i'm srry i'll shut up now lololololol
jaksback is offline  
Old 11-03-2004, 03:05 PM   #30 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

good point
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.