OK, I got my external HD all setup and it seems to work fine, anything i need to do - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-21-2004, 10:36 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 71
Default OK, I got my external HD all setup and it seems to work fine, anything i need to do

its all setup, the jumper is on master and i can get to it and it says it is empty. Do I need to do anyhting else to it or is it good to go. I want to backup all my important stuff then reformat C and reinstall windows. should I wait a while to make sure this external keeps working or can i do it soon.
__________________

stangeroo is offline  
Old 10-21-2004, 11:37 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 393
Default

if it works now then itll work 2 hours later when u finish installing windows... as long as u dont drop it or something lol
__________________
\"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.\"
-Aristotle
_SiLv3R_ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.