ocz or corsair - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-09-2005, 12:40 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 142
Default ocz or corsair

quick ques. ocz or corsair xms which is better?
__________________

jester6565 is offline  
Old 08-09-2005, 12:45 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

OCZ
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-09-2005, 04:06 PM   #3 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

I like my OCZ, overclocks well, and that's even with the low end copper series.
__________________
ohGrFreak is offline  
Old 08-09-2005, 04:13 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

doesn't corsair XMS have "tweaked" timmings, where they just get some semi-good ram, and give it that CAS 2?

Anyway another vote for OCZ.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 08-09-2005, 06:36 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

ill go ocz
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Old 08-09-2005, 06:49 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

No, OCZ is better but if you have the budget and plan to OC then Mushkin Redline 4000 is ome NICE memory.
__________________
majistic is offline  
Old 08-09-2005, 07:13 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

OCZ duh, and the mushkin needs a lot of voltages
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-09-2005, 07:24 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

in terms of just stock it really doesn't matter although I'd still go with OCZ because corsair is overrated....

For overclocking, DEFINITELY OCZ hands down no comparison.

Quote:
OCZ duh, and the mushkin needs a lot of voltages
The mushkin redlines were to compete with the OCZ VX line which also need lots of voltage.
Nubius is offline  
Old 08-09-2005, 07:40 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

most mobos dont even reach up to 3.3v you need one of those DDR boosters
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-09-2005, 07:51 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 41
Default

http://www.monarchcomputer.com/Merch...y_Code=Rebates

or

1 GB (2 pcs 512) DDR2 (533) PC2-4200 OCZ (OCZ25331024VDC-K)
http://www.monarchcomputer.com/Merch...y_Code=Rebates
__________________

__________________
Intel 3.4GHz HT
Intel D915PBL
1GB = 2x512MB PNY DUAL PC4300 DDR2
ATi Radeon x700 Pro PCI-E
250GB SATA Maxtor HD w/16mb cache
Dual Lite-On 16x Double-Layer DVD+/-RW Drive (SOHW-1673S)
Antec TrueBlue 520w
Altec Lansing 621
Belkin 802.11g w/ Hi Gain 6dB Omni-Directional Wireless Antenna
chinh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.