OC radeon 9600 pro - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-05-2004, 08:53 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default OC radeon 9600 pro

Can you overclock a Saphire radeon 9600 pro (OEM) and does it come with a utilitie and do you need any extra cooling products if you OC? And by utilitie i dont mean messing with the wires!
__________________

raiden_nrl is offline  
Old 05-05-2004, 08:56 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 504
Default

You can overclock any graphics card with proper cooling. ATItool is a good program for overclocking an ATI card.
__________________

__________________
<img src = \"http://filebox.vt.edu/users/chuck527/My%20Work/Sig.jpg\">
ThirtySixBelow is offline  
Old 05-05-2004, 08:59 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default

what cooling would you suggest i get if i OC?
raiden_nrl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.