O......m......g - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2006, 07:54 PM   #1 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default O......m......g

Dell has finaly gone with amd link
amasing....you can finaly get a prebuild(tho who would want to) from dell that has amd
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-27-2006, 08:00 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

A little late, considering right now AMD doesn't have the best processors..
__________________

__________________
Deathawk is offline  
Old 09-27-2006, 08:01 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 793
Default

Why Dell? dont they make enough money?
__________________



\"I may or may not have put a loaf of bread in the dish washer\"
\"Once you go white a trailer is in sight\"
COD2_fanatic is offline  
Old 09-27-2006, 08:50 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

I think somebody already made a post about this:

http://www.techist.com/showthread.ph...light=dell+AMD
talldude123 is offline  
Old 09-27-2006, 09:56 PM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

my bad, didnt see it, but its still pretty crazy, dell has been with intel since as far as i can remember.....
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-27-2006, 10:08 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

AMD probably payed Dell big $$$ to put their processors in Dell's systems.
talldude123 is offline  
Old 09-27-2006, 10:15 PM   #7 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

thinking about it, it probably was a bad idea, because if someone wanted amd, then they would (probably) know how to home build and whatnot....like save money for diy, instead of paying dell to do it for them, plus as ive been looking at it, is dells mobo backwards? like mounted on the other side of the box, but having the connectors in the same places? in the pic it seems so. if it is, that would mean that a dell case is only good for dell parts...would figure tho, dell is like M$, they like their money
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-28-2006, 12:13 AM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Pentium 4 is going to be dropped. people will be looking other places.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 09-28-2006, 08:35 AM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Location: Wouldn't you like to know?
Posts: 142
Default

I personally always preferred Celeron over Pentium even though Pentium is better
sir nerdalot is offline  
Old 09-28-2006, 11:40 AM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

Quote:
Originally posted by bmxfreakrider
thinking about it, it probably was a bad idea, because if someone wanted amd, then they would (probably) know how to home build and whatnot....like save money for diy, instead of paying dell to do it for them, plus as ive been looking at it, is dells mobo backwards? like mounted on the other side of the box, but having the connectors in the same places? in the pic it seems so. if it is, that would mean that a dell case is only good for dell parts...would figure tho, dell is like M$, they like their money
Are you talking about BTX?

But yeah, Dell is only good for their own parts. You can't even use a different PSU unless you re-wire it.
__________________

__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.