NVSilencer 5 6800 ultra help please. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2005, 09:58 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Right on. So what did you have to do? What temps are you getting?
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 04-22-2005, 01:32 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 117
Send a message via AIM to theor
Default

lol with me it had to be tightened more from the back, I installed that curved metal piece incorrectly, it's suppost to point in for more pressure in the center. My temps at first were at 50 cels, but now they're up to 60 for some reason.. guess I have to wait for the paste to get up to optimal levels also. Not sure if my temps improved much yet, but I wanted to make the fans work at max level at all times, not sure how to do that.. you know by any chance?
__________________

theor is offline  
Old 04-22-2005, 07:41 AM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Have you got the latest nvidia drivers? 71.89 is the newest one. They fixed a temperature problem on the 6800 series.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 04-22-2005, 03:04 PM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

I've got the ATI Silencer 4 on a X800XT PE. Instead of using the thermal paster that came with this cooler i used AS5. Used a thin layer on the GPU and a thin layer on all 8 or the RAMS. Then made sure that the cooler was attached nice an tight... The GPU is running at 38C idle and between 48-52C LOAD. I played Doom 3 Resurrection for about 3 hours and the highest it got was 52C. Monitored with Rivatuner.
HAVOC is offline  
Old 04-22-2005, 03:38 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 117
Send a message via AIM to theor
Default

I have two cards in sli, the first is at 61C and the second 57c, I don't think they're as cool as they were with stock cooling =/ and this is just idle.. they go up to 70ish under load.. two 6800 ultras. I put a thin layer aswell so i don't know what is wrong now.
theor is offline  
Old 04-22-2005, 04:37 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
lol with me it had to be tightened more from the back, I installed that curved metal piece incorrectly, it's suppost to point in for more pressure in the center.
What piece are you talking about. The stock back plate? Or did yours come with a back plate?
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.